Hlavní záložky
Royal Cheese – fast
Cheese je legendární kytka, která pochází z Velké Británie. Tato odrůda má v rodokmenu původní linii Skunk#1, kterou znovuobjevil a vyšlechtil tým nadšenců z Londýna. Nakonec se jim podařilo vyvinout skunk, který voněl tak intenzivně, že žádné jiné jméno než Cheese neboli „Sýr“ jeho sílu prostě nedokázalo vystihnout. Od té doby se genetika Cheese rozšířila po celém světě, vyhrála i na Cannabis Cupu a mezi labužníky se z ní stala prakticky legenda.
Feminizovaný Royal Cheese naroste při pěstování v indooru do výšky zhruba 1 metru, na slunci se ale vytáhne až do více než dvou metrů. Tato kytka miluje spoustu vody, a má-li jí dost, vyroste z ní vysoká a silná rostlina. Při pěstování Royal Cheese je největším problémem vůně. Tato sýrová lahůdka je cítit tak intenzivně, že při pěstování v indooru prakticky nezbývá než instalovat uhlíkový filtr; venku o ní budou vědět všichni v bezprostředním okolí. Kromě toho se vytáhne nad všechnu okolní vegetaci, zejména ve správném klimatu (Španělsko, Itálie a Kalifornie). Dá se pěstovat i v severní Evropě, zde ovšem produkuje palice nižší kvality než v indooru.
Feminizovaný Royal Cheese se dá sklízet po 6–8 týdnech kvetení, chcete-li získat co nejsilnější příchuť. Když se nechá zrát o dva týdny déle, tedy 10 týdnů, příchuť bude méně intenzivní, palice však budou notně vyzrálejší a indikově hutnější. S datem sklizně se tedy dá trochu experimentova; obecné pravidlo nicméně zní, že Cheese lze sklízet po 6 až 8 týdnech. Kouř Cheese má výrazně silné, pronikavé aroma, které kráčí ruku v ruce s vynikající příchutí. Sýrová klasika s rychlejším výkvětem než kdykoli jindy!
Základní parametry
Informace o původu a životních cyklech rostliny
Prodejci
Kde nakoupit semena
Diskuze
V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!
V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!