Hlavní záložky
Dutch Cheese reg
Odrůda vysoce odolná vůči plísni a chladnému podnebí. Cheese je varieta, která vznikla ve Velké Británii a pak v Nizozemsku prošla dalším šlechtěním. Sýrové odrůdy si časem získaly velikou oblibu i po celé Evropě a Spojených státech, a to nejen kvůli zajímavé chuti, ale také léčebným účinkům a pohodové genetice. Dutch Cheese je odrůda vskutku čpavá a při pěstování uvnitř je potřeba mít kvalitní vzduchové filtry. Díky vyššímu obsahu CBD se využívá při celé řadě zdravotních problémů. Vzhledem je to keřovitá indika s četnými větvemi a kompaktními, hutnými palicemi, poctivou sýrovou příchutí a lehce květinovým aroma. Dutch Cheese vznikl tak, že velice stabilní Cheese byl zkřížen s Master Skunkem (afghánské, mexické a kolumbijské geny) – a toto je jeho regulérní verze vhodná pro šlechtitelské programy.
Základní parametry
Informace o původu a životních cyklech rostliny
Diskuze
V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!
V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!