Hlavní záložky
Critical Cheese Auto
Propojení dvou nejproduktivnějších odrůd od Dinafem pyšnících se zároveň nejvýraznější chutí. Critical+ stejně jako Cheese vděčí za svůj původ skunkovým genům, které jsou synonymem rychlého dozrání rostliny a intenzivní chuti. V chuti Critical Cheese Autoflowering je samozřejmě výrazněji zastoupena Cheese než Critical+, zůstala však zachována hojnost pryskyřice, masivní palice i vysoká produkce stejně jako u Critical+. Chuť je sladká, intenzivní, struktura rozvětvená a otevřená, podobná Critical+, avšak vzrůst je spíše průměrný. Palice bývají hutné, masité a plné pryskyřice. Vzhledem k faktu, že vůně může být až nebezpečně silná, je ke konci zrání nutno použít uhlíkové filtry. Celkově se jedná o kvalitní samonakvétačku s výraznou chutí, více než metrovým vzrůstem, palicemi tvrdými jako kámen.
Základní parametry
Informace o původu a životních cyklech rostliny
Fotogalerie
Diskuze
V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!
V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!