Domů
Cannapedia Encyklopedie konopných odrůd

Hlavní záložky

Výrobce

Dutch Cheese reg

Průměrné hodnocení: 2.5 (2× hodnoceno)

Odrůda vysoce odolná vůči plísni a chladnému podnebí. Cheese je varieta, která vznikla ve Velké Británii a pak v Nizozemsku prošla dalším šlechtěním. Sýrové odrůdy si časem získaly velikou oblibu i po celé Evropě a Spojených státech, a to nejen kvůli zajímavé chuti, ale také léčebným účinkům a pohodové genetice. Dutch Cheese je odrůda vskutku čpavá a při pěstování uvnitř je potřeba mít kvalitní vzduchové filtry. Díky vyššímu obsahu CBD se využívá při celé řadě zdravotních problémů. Vzhledem je to keřovitá indika s četnými větvemi a kompaktními, hutnými palicemi, poctivou sýrovou příchutí a lehce květinovým aroma. Dutch Cheese vznikl tak, že velice stabilní Cheese byl zkřížen s Master Skunkem (afghánské, mexické a kolumbijské geny) – a toto je jeho regulérní verze vhodná pro šlechtitelské programy.

Základní parametry

Informace o původu a životních cyklech rostliny

Typ
65% ind./35% sat.
Doba květu indoor
7–8 týdnů
Doba květu outdoor
březen - začátek října
Genetika
Cheese x Master Skunk
Vůně
pikantně květinová, sýrová
Výška rostliny
80–110 cm indoor, 100–140 cm outdoor
Šlechtitel
Sumo Seeds
Země
Nizozemsko

Diskuze

Přidat komentář

V databázi nejsou žádné komentáře. Buďte první, kdo okomentuje tento produkt!

V databázi nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo recenzuje tento produkt!